Nakupte nad 2 200 Kč a v košíku si budete moci vybrat jednu z dárkových sad v hodnotě 399 Kč zcela zdarma.

Kapsle Dolce Gusto

Odkud Dolce Gusto přišlo?

Dolce Gusto je značka kávových kapslí, kterou v roce 2006 společně představily společnosti Nestlé a Krups. O rok později, v roce 2007, byly kapsle Dolce Gusto uvedeny na trh a ihned získaly velkou popularitu mezi milovníky kávy po celém světě.

A co na nich všichni vidí?

Jedním z hlavních důvodů, proč se kapsle Dolce Gusto staly tak oblíbenými, je bezesporu široká škála nápojů, které nabízejí. Od silného espressa až po jemné cappuccino nebo osvěžující ledový čaj, kapsle Dolce Gusto mají pro každého něco. Dalším faktorem, který přispěl k popularitě značky, je samozřejmě i kvalita kávy. Dolce Gusto se snaží dodávat výrobky nejvyšší kvality, což je patrné v každém šálku kávy, který z jejich kapslí vytéká.

Srovnání s ostatními

Nicméně ne všechny kávové kapsle jsou stejné, a tak se Dolce Gusto museli potýkat s konkurencí. Aby udrželi krok s rostoucím zájmem o kávové kapsle, začali vyrábět stále více různých chutí a druhů nápojů. Kromě toho se snaží být inovativní, například tím, že představili kapsle s ovocnými čaji a ochuceným kakaem.

Popularita

Celkově lze říci, že značka Dolce Gusto se velmi rychle stala jednou z nejpopulárnějších kávových kapslí na trhu. Dnes je možné kapsle Dolce Gusto zakoupit v obchodech po celém světě, což dokazuje, že se jedná o velmi úspěšný produkt.