V roce 1952 v Catanzaru ve čtvrti “Stratò”, se zaměřila značka Guglielmo na propagaci kávy po celé z...
Jaký je nejlepší čas na kávu? Abychom dokázali na tuto otázku odpovědět, je vhodné podíva...
Rychle rosteme do celého světa Calabrianská káva se stále více přesouvá na orientálními trhy. Po pr...
Naučte se s námi všechny druhy kávy Espresso Velikost espresso šálku: 60–90 ml Objem nápoje (kávy)...
Na Bazaly přijíždíme v osm ráno. Zrovna tohle klišé o fotbalistech, kteří před desátou nevstanou, ta...
Krok 1: Konvička na přípravu espressa – příprava Konvičku na přípravu espressa naplňte horkou vodou...
Krok 1: Pákový kávovar – příprava Přístroj, který potřebuje čas Pákový kávovar není nic pro ty, kd...
Krok 1: Překapávač – příprava Do přístroje nalijte čerstvou vodu Kvalita vody významně přispívá k ...
Krok 1: French press – příprava Konvičku předehřejte a uvařte vodu Než konvičku french press budet...
Krok 1: Mokka – příprava Vůně Orientu Džezva je název originální turecké konvičky na přípravu mokk...
Nastavení