Nakupte nad 2 200 Kč a v košíku si budete moci vybrat jednu z dárkových sad v hodnotě 399 Kč zcela zdarma.

Otevření Guglielmo v Jižní Korei

Rychle rosteme do celého světa

Káva z kalábrijského regionu se stále více prosazuje na orientálních trzích. Po úspěšném otevření první kavárny v Číně v Qingdaou v únoru loňského roku se značka Guglielmo rozhodla pokračovat ve svém expanzním procesu na východ a nedávno otevřela 13 nových značkových kaváren v Jižní Koreji. 

Na ulicích Gurye se na několik dní rozzáří značková kavárna Guglielmo, která zabírá plochu 70 metrů čtverečních. Gurye je město, které má 35 tisíc obyvatel a nachází se v jižní provincii Jeolla, pár kilometrů od nejvýznamnější metropole Gwangju. Kavárna se nachází na nejvýznamnější ulici města a je navržená ve stylovém nábytku s perfektními detaily. Tento fascinující styl italské kultury se dokonale mísí s orientálním.

Guglielmo má v Itálii 2 prodejní kanceláře v Copanello z Stalettì (Catanzaro) pro střední a jižní trh a v Boloni na severu, ale distribuuje své produkty v Itálii přímo i prostřednictvím svých exkluzivních prodejců. Má 14 značkových prodejen kávy Guglielmo v Itálii: Bologna, Botricello, Catanzaro (3), Cosenza, Crotone, Florence, Furci Siculo, Lamezia Terme, Rossano, St. Andrew v Jónském moři, Turín a Vibo Valentia. Vedle východní cesty byla zahájena spolupráce v Severní Americe, Austrálii a v zemích jako Anglie, Portugalsko, Německo, Belgie a Švýcarsko. V roce 1943 podnikatel a tvůrce díla Guglielmo Papaleo vybudoval dnes jednu z největších podnikatelských skutečností na jihu Itálie. Pražení, které má výhled na krásné pobřeží Jónského moře Copanello, je jen pár kilometrů od Catanzaro.